Nytt koncept på Strandcaféet i Järpen JÄRPEN(JT) Strandcaféet i Järpen fick utmärkelsen “Guldstjärnan” i kategorin årets serviceföretag i Åre kommun 2021. Sedan dess har Lina Danielsson och Björn Vareberg tagit sin cafédröm vidare och håller nu framgångsrikt kvällsöppet med både pizza och musikquiz på menyn.
SkiStar vill investera i hotell och restaurang i Åre ÅRE (JT) Trycket inför rekryteringen denna säsong 22/23 var stort för SkiStar. Det kom runt 8-10 000 ansökningar varav 400 personer anställts i Åre. Och det är massor med spännande planer på gång för Åre.
Vimmel bland festsugna på Storsjöstråket ÖSTERSUND (JT) En vecka innan Storsjöyran drog Storsjöstråket i gång och många sökte sig till kajområdet vid Östersunds hamn för att lyssna på musik, dricka öl och testa Philip Cronhedens paella vid Kajplats ett.
Två nykomlingar i årets Krogstråk ÖSTERSUND (JT) Det börjar dra ihop sig till det årliga eventet med restauranger i hamnområdet, som öppnar fredag 22 juli.
Nyöppning av restaurang i Hoting: – Jag älskar att serva människor HOTING (JT) Restaurangen Madelenas Kök & Bar nyöppnar i Hoting nästa vecka. Det är köket i Dentas Hotell som har fått nya arrendatorer. Hotingborna och andra besökare kommer att bjudas på traditionell husmanskost av systrarna Madelene och Lena – därav namnet Madelena.
Kindbergs ilska över stängda restaurangen: “Har fortfarande inte fått en vettig förklaring” ÖSTERSUND (JT) Restaurang Tegel har saknat serveringstillstånd i ett halvår. Anledningen: Daniel Kindberg. – Vi har fortfarande inte fått en vettig förklaring, säger Alexander Kindberg, som äger restaurangen.
Guld för hjortronsaft gjord av eldsjäl NORDERÖN (JT) Anette Sellén brinner för sitt jobb och häromveckan fick hon och Tivars belöning för det då de vann guld i SM Mathantverk för sin hjortronsaft.
Mötesplats Oviken får nya arrendatorer MYRVIKEN (JT) Nu är det klart med nya arrendatorer på Mötesplats Oviken. Det lokala konditoriet kommer att driva lunchrestaurangen i Myrviken.
Rörig men rörande bok om krogkungen Kjell Andersson LÄNET (JT) Hög igenkänningsfaktor blir det för många i boken om den man som från 80-talet och framåt satte sin prägel på en stor del av länets restauranger och nöjesliv.