Anette Sellén är kock på Tivars och en riktig eldsjäl som brinner för sitt jobb.

Guld för hjortronsaft gjord av eldsjäl

NORDERÖN (JT) Anette Sellén brinner för sitt jobb och häromveckan fick hon och Tivars belöning för det då de vann guld i SM Mathantverk för sin hjortronsaft.

Publicerad Senast uppdaterad

Bara några minuter från färjelägret mot Hallen ligger gården vackert vid Storsjöns strand. Tivarsgårds Mejeri startade för 11 år sedan, då med planerna på en liten osttillverkning och ett litet café. Snabbt upptäcktes behovet av att även servera mat och ännu en utbyggnad skedde. Både ostar och restaurang har sedan blivit så populära så flera utbyggnader har skett.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS