Stefan Sjöstrand är VD och koncernchef för SkiStar. Foto: SkiStar

SkiStar vill investera i hotell och restaurang i Åre

ÅRE (JT) Trycket inför rekryteringen denna säsong 22/23 var stort för SkiStar. Det kom runt 8-10 000 ansökningar varav 400 personer anställts i Åre. Och det är massor med spännande planer på gång för Åre.

Publicerad

–Vi är inne i ett generationsskifte där många stannat i 3- 4 år, sedan valt att gå vidare. Så det är samtidigt viktigt att vi har många nya hos oss. Många säsongare väljer att stanna kvar i Åre och bilda familj. Vilket betyder en till bybo och mer skatteintäkter. Det är kul att bidra till Åres utveckling, berättar Stefan Sjöstrand som är VD och koncernchef på SkiStar. Han fortsätter:

–Jag är tacksam att vi tog oss igenom pandemiåren, vi lärde oss mycket. Idag är det 75% som köper Skipass digitalt. Likadant med incheckningar, idag sker 95% av alla incheckningar digitalt. Vi har också blivit mer effektiva med detta vid bokning av skidutrustning. Det gör att vi även har behövt anställa mer kompetens inom det digitala.

Varför tror du att ni har fått så många arbetsansökningar?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS