Full fart i snowracerbanan sista dagen i år.

Slutåkt i rodelbanan men full fart i snowracebacken under helgen

HAMMARSTRAND (JT) Vädrets makter tog för hårt på rodelbanan i Hammarstrand. Då passade ungdomarna på att åka snowracer istället.

Publicerad

I helgen avslutades årets säsong i rodel- och naturbanan i Hammarstrand. Tyvärr var man tvungna att stänga då vädrets makter inte tillät att återigen arbeta upp själva rodelbanan som tagit stryk, däremot fungerar naturbanan för snowraceråkning fortfarande och därför bjöd man in till åkning den gångna helgen.

Ordföranden i klubben fanns som vanligt på plats i det strålande vädret med endast några få minusgrader och ungdomar strömmade till för att ta chansen till några sista åk innan det hela tar slut för i år. Hur har då säsongen varit Thomas Reinelöv?

– Det har varit ömsom vatten ömsom vin kan man väl säga, tyvärr har vi haft problem med vädret under två veckor så vi har både vecka sju och nio som gjorde att rodelbanan var vi tvungna att stänga tidigt. Vi har inte haft kraft och resurser att bygga upp den en tredje gång, men sedan vad beträffar narturbanan med snowraceråkning håller fortfarande jättebra och går bra att åka i, men nu har vi lite ont om folk som kan jobba så därför kan vi inte hålla öppet fortsättningsvis, menade Thomas Reinelöv.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS