Ylva Forsanker, Fjällkonditoriet ser förhoppningsfullt på företagets framtid. 2Vi öppnar i Lofsdalen den 16 december. Det kommer att bli jättespännande. Man måste se ljust på framtiden'.
Ylva Forsanker, Fjällkonditoriet ser förhoppningsfullt på företagets framtid. 2Vi öppnar i Lofsdalen den 16 december. Det kommer att bli jättespännande. Man måste se ljust på framtiden".

Fjällkonditoriet satsar trots skenande kostnader på el och råvaror – öppnar i Lofsdalen

MYRVIKEN (JT) Fjällkonditoriet har sedan Ylva och Björn Forsanker startade utvecklats enormt. De har redan fått pris för sina satsningar. Idag går branschen in i ett tuffare läge med ökade kostnader men Fjällkonditoriet fortsätter att satsa och ser ljust på framtiden.

Publicerad

– Väldigt mycket har blivit dyrare. Man behöver ha god planering. Vi kan behöva säga nej till vissa beställningar för att omkostnaderna blivit för höga. Då får vi i stället lägga vår energi på andra saker som blir mer lönsamma för oss. Vår affärsidé är att locka våra kunder till våra caféer för att uppleva nya smaker. Vi försöker ha stor variation på det vi gör och det tänker vi fortsätta med. Vi hoppas att många ändå kommer att välja att fortsätta fika på landsbygden. Göra de små utflykterna även om man inte har råd att göra det större.

Ni har inte märkt av något än, att kunderna börjar dra ner på sitt fikande?

– Svårt att säga för vi är även inne i en lågsäsong för oss. Vi har hittills inte kunnat jämföra några år. Första året var det utveckling, andra och tredje året var det corona. Vi har hela tiden fått anpassa oss efter nya saker.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS