Ylva Forsanker, Fjällkonditoriet ser förhoppningsfullt på företagets framtid. 2Vi öppnar i Lofsdalen den 16 december. Det kommer att bli jättespännande. Man måste se ljust på framtiden".

Fjällkonditoriet satsar trots skenande kostnader på el och råvaror – öppnar i Lofsdalen

MYRVIKEN (JT) Fjällkonditoriet har sedan Ylva och Björn Forsanker startade utvecklats enormt. De har redan fått pris för sina satsningar. Idag går branschen in i ett tuffare läge med ökade kostnader men Fjällkonditoriet fortsätter att satsa och ser ljust på framtiden.

Publicerad

– Väldigt mycket har blivit dyrare. Man behöver ha god planering. Vi kan behöva säga nej till vissa beställningar för att omkostnaderna blivit för höga. Då får vi i stället lägga vår energi på andra saker som blir mer lönsamma för oss. Vår affärsidé är att locka våra kunder till våra caféer för att uppleva nya smaker. Vi försöker ha stor variation på det vi gör och det tänker vi fortsätta med. Vi hoppas att många ändå kommer att välja att fortsätta fika på landsbygden. Göra de små utflykterna även om man inte har råd att göra det större.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS