Tomten delade ut godis till alla barnen.

Julgransplundring på Folkets Hus i Strömsund

STRÖMSUND (JT) För första gången på två år ordnades den årliga julgransplundringen igen på Folkets Hus till både barn och vuxnas glädje.

Publicerad

Det är dags för den årliga julgransplundringen på Folkets Hus i Strömsund som anordnas av Strömsunds Socialdemokratiska förening. Efter ett uppehåll på två är det nu dags. Fikat är uppdukat, granen är i mitten och spelemännen är redo.

Kl 12 börjar barn och vuxna komma och lokalen fylls av skratt och förväntan. Musiken spelas av Arne Haglund och Lasse Wikström och dansen leds av Carina Andersson.

Susanne Hansson och Tomas Jangenmalm berättar att detta är en tradition som funnits i över 30 år, men att man nu är spänd över hur många som kommer. Man behöver dock inte vara orolig, för när dansen startar så är det ca 70 stycken barn och vuxna i lokalen. Tomas hälsar välkomna och berättar vilka hålltider som gäller. Först lite dans, sedan fika och efter det kommer tomten.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS