Hyresgäster på Midvägen 2A väntar på besked om de får behålla sina parkeringsplatser.
Hyresgäster på Midvägen 2A väntar på besked om de får behålla sina parkeringsplatser.

Oklart kring parkering vid Lugnviksskolan

LUGNVIK (JT) Boende på Midvägen har blivit konfunderade över vad det är som gäller efter Lugnviksskolans invigning. Om de ska få ställa sina bilar på tidigare anvisade platser eller inte.

Publicerad

Inför skolstarten har ett behov uppstått av parkeringsplatser för personal i anslutning till den nya och större skolan. Hyresgäster på Midvägen 2A anser sig ha fått ett muntligt löfte om att få behålla sina parkeringsplatser men sedan fått besked om att de inte ska få göra det. De svävar nu i ovisshet om vad som gäller.

– Behovet har visat sig vara större än vad som finns och det är en väldigt begränsad yta, så jag håller på att se över hur man kan lösa det för alla parter, säger Hanna Stijepic Persson som är fastighetsförvaltare på Östersunds kommun.

– Efter fördelningen av parkeringsplatser som gjordes i samband med skolstarten nu i höst, så har det framkommit att det finns muntliga parkeringsavtal. Denna information har inte nått hela vägen fram och vi behöver därför se över fördelningen. Vi jobbar för fullt med frågan, vi ser över platsfördelningen och hur vi kan göra så att allas behov av parkeringsplats blir tillgodosedd. Information kring detta kommer gå ut till våra hyresgäster så snart som möjligt.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS