Nästan 600 knattar passade på att i ett fantastiskt vårväder springa det första Knatteknatet i Östersund.

Nästan 600 knattar knatade runt Badhusparken

ÖSTERSUND (JT) Intresse var stort för att delta i lördagens Knatteknatet i Badhusparken. 572 deltagare var anmälda till den första upplagan av tävlingen i Östersund.

Publicerad

En solig lördag som bjöd på äkta sommarväder gav perfekta förutsättningar när knattarna fick springa i Badhusparken. En fin dag för både stora som små.

En varm dag med strålande sol gav perfekta förutsättningar under den första upplagan av Knatteknatet i Östersund. Loppet är ett samarbete mellan MAI (Malmös allmänna idrottsklubb) och diverse lokala föreningar runt om i Sverige. Det är ett arrangemang riktat för de mindre barnen.

Knatteknatet har genomförts i flera andra städer tidigare, men nu var det Östersunds tur att få arrangera ett lopp för de allra minsta. Barn mellan tre och tolv var välkomna att delta i lördagens knat. Yngst av alla var kanske Leon 2 år. På frågan vad som var det bästa med att vara med och springa säger han:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS