Grundarna av Revsunds Brewery, Tommy Jonasson och Henrik Spansk, satsar hårt och kommer nu att bygga nytt på hemmaplan i Revsund.

Medaljregn över Revsunds Brewery – som storsatsar och bygger nytt på hemmaplan i Revsund

Revsunds Brewery har bara producerat gin i lite drygt ett år. Redan nu skördar dryckerna framgång. I World Gin Awards blev det fyra medaljer på fyra inskickade tävlingsbidrag. Samtidigt pågår en storsatsning på hemmaplan. – Vi har köpt mark i Revsund och kommer att bygga nytt. Målsättningen är att det ska vara klart i oktober, säger Tommy Jonasson, delägare.

Publicerad

Det var i oktober i år som Tommy Jonasson skickade in bidragen till prestigefyllda World Gin Awards. Då hade ett av tävlingsbidragen – Forsa Gin – inte ens hunnit nå butikerna.

– Den var i butik i november, så när jag skickade in det tävlingsbidraget så kom den direkt från destilleriet, berättar Tommy Jonasson, som Revsunds Brewery tillsammans med Henrik Spansk.

Totalt blev det tre silvermedaljer och ett brons, efter bedömning av cirka 20 domare runt om i världen. Den spritsort som tog hem tre silvermedaljer var Mylta, som är smaksatt med hjortron och kardemumma.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS