Pär Jönsson toppar Moderaternas lista inför höstens kommunalval

ÖSTERSUND (JT) Nu har partiet fastställt vilka som kandiderar. Kommunalrådet Pär Jönsson är nummer ett, följd av regionpolitikern och specialistsjuksköterskan Lise Hjemgaard Svensson samt kommunpolitikern Joel Nordkvist.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var under torsdagens nomineringsstämma som Moderaternas krets i Östersund fastställde hur kretsvalsedeln ska se ut inför kommunvalet 2022. För åttonde gången toppas listan av Pär Jönsson, som lett partiet i Östersund sedan 1997 som gruppledare och sedan 2012 varit oppositions- och numera kommunalråd.

— Det är med stor glädje men också ödmjukhet jag tackar partiet och dess medlemmar för förtroendet, att fortsatt få leda den moderata gruppen, bestående av intiativrika och erfarna förtroendevalda. Det gedigna arbete vi, tillsammans med alliansen, gjort i Östersund sedan maktskiftet 2018, inger oss både hopp och tillit om väljarnas fortsatta förtroende. Vi vill fortsätta utveckla hela Östersunds kommun, ännu fler jobb och företag, nya bostäder, en attraktiv stadskärna, bra skola/äldreomsorg, spännande fritid/kultur och fortsätta upprustningarna och renoveringarna av kommunala fastigheter/egendom, säger Pär Jönsson.

De tio första på valsedeln blir:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS