Dialogen mellan Ada och Ceda är ett stående inslag.

Skojigt om aktuella ämnen på Östersundsrevyn

ÖSTERSUND (JT) En mer komprimerad föreställning möter på Storsjöteatern, med mindre spektakulära dansnummer och mer av humor kring aktuella händelser, där blicken ofta lyfter från det lokala.

Publicerad

Fjolårets revy bjöd på projicerade bild- och filmeffekter, en del cabaréliknande dans och en handling som ofta kretsade kring det lokala. Årets revy är annorlunda upplagd, med många korta nummer i början medan de längre är förlagda senare under showen. Skickligt utförd akrobati får komplettera dansen och kanske utgör en symbolik. 

Handlingen utspelar sig i en studio som skapats med utarbetad dekor och den får utgöra fond för handlingen. Tidö-gänget med de borgerliga partierna minus Centern plus SD får figurera. Dessutom är kungafamiljen med på flera hörn, bland annat i en rolig parodi på de experter på kungafamiljen som får uttala sig i olika sammanhang. 

Två exempel bland många på hur centrala frågor som många i hela landet tar del av i media eller i sin vardag, snarare står i fokus för Östersundsrevyn i år än lokala. Kanske är det så att vi inte haft några riktigt profilerade lokala kändisar under år 2023? 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS