Ekomatcentrum turnerar runt i landet och sprider kunskap om ekologisk matlagning. Här är det kockar inom Härjedalens kommun som lär sig mer om ekologisk matlagning på Sonfjällsskolan i Hede.

Kockar lärde sig om ekologisk matlagning på skolan i Hede

HÄRJEDALEN (JT) Ekomatcentrum turnerar runt i länet och sprider kunskap om ekologisk matlagning. Under en dag fick kommunens kockar i Härjedalen lära sig mer om ekologisk matlagning på Sonfjällsskolan i Hede.

Publicerad

– Vi kommer helt klart att laga nya recept. På Södra skolan i Sveg serveras 900 personer, av dom är 100 vegetarianer. Det har varit inspirerande och härligt att få tid att vara med på en sådan här dag, det är intressant att träffa andra kockar från vår kommun, konstaterar Jenny Jonsson, kock på Södra skolan i Sveg sedan sju år. 

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS