För andra gången tog Marianne Kurtsson hem priset Årets företagare, första gången var 2003. Foto: Niklas Sundin

Marianne Kurtsson på Sandberg & Jonsson utsedd till Årets företagare

LÄNET (JT) På Guldgalan korades årets vinnare i olika kategorier. Det prestigefyllda Sven O Perssons hederspris fick Lars Helgesson på Deloitte Östersund medan Årets entreprenör blev Magnus Myhr i Bruksvallsliden.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var på Storsjöteatern med Marcus Noterius som konferencier som årets Guldgala gick av stapeln, livesänd med musik av Hanna Nutti och Velvet Insane mellan varven. Marianne Kurtsson, vd på åkeriföretaget Sandberg & Jonsson var nominerad för Östersund i denna kategori, där en nomineras från varje kommun i länet till denna final där hon alltså tog hem priset.

Förutom diplom, statyett och äran får hon gå vidare till den stora finalen Årets Företagare i Sverige, som avgörs hösten 2022. Detta med motiveringen:

“Genom att vara en god ledare och ha ett nyfiket innovationstänk har Marianne Kurtsson lyckats förvalta och utveckla familjeföretaget i över 25 års tid. Med ett starkt och flexibelt ledarskap och med hjärtat på rätta stället är hon ett föredöme för företagets 120 anställda såväl som för hela branschen”

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS