Team M&M, Hackås ser ut att ha fått rejäl fångst första dagen. Slutade gjorde de på 24 plats.

Populär Storsjötrolling – deltagarna drog 400 kilo fisk

HALLEN (JT) Årets Storsjötrolling lockade 47 båtar till tävlingen i Hallen. Totalt togs det under den tre dagar långa tävlingen upp 215 fiskar med en totalvikt på 401 kg.

Publicerad

Själva invägningen av dagens infångade fisk är en stor begivenhet och många samlades vid Kvarnen där årets invägning skedde. Säck efter säck öppnades och fiskarna kontrollerades noga av en stab av funktionärer medan Mikael Jönsson genom högtalare basunerade ut till alla åhörare varje fisks vikt och längd.

De flesta av de infångade fiskarna var kanadaröding och odlad öring. En del vilda öringar var även med. Tävlingens största fisk tog lag F4F den allra första dagen, vilket var en öring på 74 cm som vägde 5503 g.

Totala vinsten tog Team Akkavare, Arvidsjaur med skeppare Tomas Möller. Med hela 683,9 poäng slog de poängrekord för Storsjötrollingen i Hallen. Tidigare rekord hade Team GoForIt med Lars Göran Nilsson från Frösön som 2014 lyckades kamma hem 629,02.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS