Curt Sillström köper bränsle för drygt två miljoner kronor varje månad. –Genomförandet ligger för långt fram i tiden. Det är för dåligt. Sänkningen borde komma omgående, säger han. Foto: Jonas Sundqvist

Åkeriföretagare missnöjd med regeringens stödpaket

ÖSTERSUND (JT) –Regeringens förslag är för snålt och det kommer för sent. Det är för dåligt, säger åkeriföretagaren Curt Sillström i Östersund.

Publicerad

Curt Sillström har ett 60-tal bilar i fordonsflottan. Som JT tidigare uppgivit köper han bränsle för drygt två miljoner kronor varje månad. Han sågar finansminister Mikael Dambergs besked på måndagen som handlar om att 1 juni sänks diesel- och bensinpriset med 1.30 förutom den skattesänkning med 50 öre som tidigare aviserats.

För snålt, anser Curt Sillström.

–Genomförandet ligger för långt fram i tiden. Det är för dåligt. Sänkningen borde komma omgående, säger åkeriägaren, som anser att priset borde sänkas med minst fem kronor litern.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS