Teres Gärdin är sedan februari 2021 vd för Jämtland Härjedalen Turism och nu även ordförande i den nya rikstäckande nätverksorganisationen. Foto: Anne Adsten

Ny förening för besöksnäring och turism bildad - Teres Gärdin från Östersund första ordförande

LÄNET (JT) Ett nätverk bestående av 17 regionala turistorganisationer har bildat Regionala Nätverket för Besöksnäring och Turism. Till ordförande har utsetts Teres Gärdin, sedan 2021 vd för Jämtland Härjedalen Turism.

Publicerad

Det var på föreningens konstituerande stämma fredag 14 januari som den nya föreningen bildades. Medlemmarna är regionala turistorganisationer över hela landet och syftet är att uppnå en högre transparens samt erfarenhets- och kunskapsutbyte mellan medlemsorganisationerna och föreningens intressenter.

Detta ska åstadkommas genom att föreningen bildar plattform för frågor som behöver samordnas nationellt, genom en tydlig kommunikation med föreningens intressenter och genom att agera både strategiskt och operativt. Det är inte meningen att föreningen ska ersätta någon nu existerande organisation och bildandet ses som ett formaliserande av ett redan existerande nätverk.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS