Nytt kort för Sveriges största cykelområde

HÄRJEDALEN (JT) Funäsdalsberget, Ramundberget och Tänndalen som sedan tidigare haft ett gemensamt liftkort för sommarcykling, adderar nu tillgången till Funäsfjällens omfattande ledsystem.

Publicerad

Totalt blir det 180 kilometer cykelleder, 31 leder i cykelparker och 3 liftanläggningar på ett och samma kort när Funäsfjällen. Funäsdalsberget, Funäsfjällens Ledbolag, Ramundberget och Tänndalen går samman och presenterar Fjällpass Cykel, ett nytt gemensamt pass för all ledcykling och alla liftar i området. Sett till antal leder och den geografiska storleken på cykelområdet är detta Sveriges största fjällcykelarena.

– Det här är en otroligt bra nyhet för alla som älskar cykling. Det är ett stort värde att vi kan erbjuda all cykling på ett och samma Fjällpass, säger Annichen Kringstad, Funäsfjällens Ledbolag.

Cyklingen som Funäsfjällen erbjuder passar alla, även de riktigt unga cyklisterna. Man kan välja mellan fartfylld liftburen cykling i flowtrails, vindlande fjällcykling och slingrande lands- eller grusvägscykling, allt i storslagen och unik fjällmiljö.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS