"Allt har fungerat bra under byggprocessen. Det har flutit på fint och vi har varit ett trevligt gäng som jobbat här", säger Lars Häggkvist, platschef.

Trygghetsboendet i Svenstavik snart klart för inflyttning

BERG (JT) Nu är det bara några veckor kvar tills det är dags för inflyttning i trygghetsboendet i centrala Svenstavik, den första december. Det var den andra maj 2022 som bygget startades och nu ett och ett halvt år senare är allt klart, nästan.

Publicerad

 – Det är fantastiskt roligt. En lång process är i land. Genom ett enigt beslut i Bergs kommuns fullmäktige tillförs nu 24 lägenheter i en ny boendeform och på så sätt ges möjlighet för ännu fler att bosätta sig i Bergs kommun, säger Therese Kärngard (S), kommunalråd i Bergs kommun. 

Hon och Peabs platschef Lars Häggkvist visar JT runt i fastigheten. I gatuplanet finns Svenstaviks nya bibliotek, personalutrymmen, en loungedel och en samlingslokal.

– I detta samlingsrum kommer Bergs politiker att kunna hålla möten men även föreningar är välkomna att hyra rummet, informerar Therese. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS