– Jag måste räkna lite till för att få ihop kalkylerna. Jag hoppas att kommunen kan hjälpa till att lösa lokalfrågan för det är största knäckfrågan. Om kommunen bygger för något annat ändamål, vore det kanon att få hyra en del av en fastighet av kommunen, hoppas Christian Gager nyinflyttad till Hackås.

Han vill dra i gång mataffär i Hackås

HACKÅS (JT) Nu vill Christian Gager dra i gång en mataffär i Hackås. I oktober 2014 stängde den tidigare matbutiken i Hackås. Christian och hans familj saknar att kunna handla mat i byn.

Publicerad

– Det var en annan man som försökte att få till stånd en mataffär för ett halv år sedan. Nu är vi två personer som vill jobba för detta. Jag hoppas att fler hakar på för att kunna starta en butik här i Hackås, menar Christian Gager som i somras flyttade till centrala Hackås med sin familj.

– Min farmor kommer från Salom och pappas kusin bor där. Vi har pendlat hit i fem år. Först köpte vi en gård i Hoverberg och sedan ett hus i Hackås, berättar Christian på klingande östgötska.

Har du drivit något inom matvarusektorn tidigare?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS