Ann-Louise Alm, Hälleforsnäs, är en av de resenärer som är tacksam för den nya bankomaten.

Nya bankomaten i Hallen välkomnas av ortsbor och handlare

HALLEN (JT) När bankomaten äntligen blev klar i Hallen fick det många positiva följder. Den största självklart att det nu går att ta ut kontanter på plats på orten. Men även annat blev bättre.

Publicerad Senast uppdaterad

Efter en del krångel med bygglovet hamnade bankomaten vid restaurangen i Hallen. Här är det gott om parkering och även en bensinmack. Ett perfekt ställe för resenärer att lätt kunna parkera men ändå mitt i byn så bybor kan ta en promenad till bankomaten när de behöver.

Ahmed Yildirim, som tillsammans med sin fru driver Mira Restaurang & Pizzeria i huset som nu fått bankomat som utbyggnad, hade hört av kunder i förväg att platsen för bankomaten även borde gynna dem. I restaurangen sitter en del gäster, men Ahmed tar sig några minuters rast för att prata med JT.

– Vi har inte sett någon skillnad än, men bankomaten fungerar i alla fall. Det kommer ganska mycket folk som tar ut eller sätter in. Jag ser flera stycken varje dag. Men än så länge har det inte gjort någon skillnad för oss i restaurangen. Folk kommer hit och använder bankomaten och åker igen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS