En villa i Hackås brann ned till grunden under eftermiddagen på valborgsmässoafton. Branden startade i en parkerad husbil som av okänd anledning fattat eld. Det finns inga rapporterade personskador i samband med branden.

Hus i centrala Hackås brann ner till grunden under valborgsmässoafton

En villa i Hackås brann ned till grunden under eftermiddagen på valborgsmässoafton. Branden startade i en parkerad husbil som av okänd anledning fattat eld.

Publicerad

Det finns inga rapporterade personskador i samband med branden.

SOS fick larmet 11.48 på fredagen om branden på Hackåsvägen, som var avspärrad under stor del av fredagseftermiddagen, i centrala Hackås. Strax efter 12 anlände en befälsbil från räddningstjänsten i Svenstavik.

Redan då kunde befälet från räddningstjänsten konstatera att ena gaveln och vinden var utom räddning av övertändningen. Ovikens räddningstjänst ankom tätt följda av Svenstavik och Åsarnas enheter. Runt halv ett anslöt även extra förstärkning från Räddningstjänsten i Brunflo.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS