Strömsunds barnkör sjöng på galan.

Pengaregn till cancerforskning vid musikgala i Strömsund 

STRÖMSUND (JT) I helgen genomfördes galan ”Music beats cancer” på Folkets Hus i Strömsund. Det var tjejkväll på fredagen och musikunderhållning och aktion på lördagen för att samla in pengar till cancerforskningen.

Publicerad Senast uppdaterad

 Initiativtagare och arrangör var Karin Amkoff och hon mötte JT när musikunderhållningen på lördagen var i full gång. Hon berättade lite om bakgrunden till dagarna. 

– Jag har själv cancer, och ville göra något för forskningen så att fler blir botade. Den här insamlingen hjälper hela svenska folket eftersom allt går till forskning. Jag kom på idén och så är vi en liten arbetsgrupp med tre andra kvinnor som kallar sig för ”Snillen spekulerar” och vi framförde idén för Folkets hus. De nappade på det och sedan körde vi i gång, sade Karin. 

Under fredagen var det tjejkväll. 152 tjejer kom till Folkets hus för att köpa bubbelbiljetter, då dricka och snittar ingick, samt att få höra på bandet CatWagon spela. Det blev en riktig höjdare enligt Karin. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS