Lovisa Persson tar emot diplom och prischeck av Karin Mattsson.
Lovisa Persson tar emot diplom och prischeck av Karin Mattsson.

Ungdomsledare från Ragunda, Strömsund och Härjedalen fick pris

SÖNNERÅSEN (JT) Sedan 1974 har Länsförsäkringar Jämtland delat ut stipendium till ungdomsledare i länet. Ungdomsledarna som är ryggraden i ungdomsverksamheten i hela länet. De bidrar på ett makalöst sätt till framgång, utveckling och gemenskap för länets unga.

Publicerad

Stipendiet på 10.000 kronor delas ut i alla kommuner i Jämtlands län med tre års mellanrum. I år tilldelas stipendiet till ungdomsledare i Ragunda kommun, Strömsunds kommun och Härjedalens kommun, detta i samband med den stämma som Försäkringsbolaget har för att utse nya fullmäktige.

Det var Lovisa Persson från Stugun som blev pristagare i Ragunda kommun, Lovisa som tränar både fotbollsspelare och skidåkare i Stugun. Hon brinner för att ungdomarna ska ha roligt, må bra och känna att de utvecklas. Hon har lagt ett speciellt fokus på att tjejer ska ha lika möjligheter till fortsatt utveckling. Hennes bakgrund som elitåkare på skidor och hennes stora kunskap är en nyckel till att ungdomarna trivs och har det bra. Vi säger ett stort grattis till Lovisa.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS