Robert Uitto var det som talade vid Socialdemokraternas 1maj-tal i Hammarstrand.

Första maj i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Det var ett drygt sextiotal personer som kom till Socialdemokraternas 1 maj-tal på Centrum i Hammarstrand.

Publicerad

Där var Robert Uitto huvudtalare, men Ragundas nyvalde kommunalråd Anton Hammar inledde talandet. Även SSU-ordföranden i kommunen och LO :s ordförande talade allt medan musikanten Kjell Berg underhöll med sång mellan talarna. 

– Ragunda kommun befinner sig i ett oerhört bekymmersamt ekonomiskt läge, och det finns en mängd olika orsaker vad det beror på och inte mins att regeringen väljer att premiera lyxavdrag och skattesänkningar för dom som redan har i stället för att skicka pengar till kommuner och regioner som faktiskt bedriver välfärd, menade Anton Hammar. 

Men du belyste även det viktiga som infaller om 39 dagar, EU-valet hur viktigt tycker du det är att folk ställer upp och går till valurnorna den 9:de juni? 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS