Konstnärerna Maud Deckmar och Marielle Morén under konst-catwalken.

Populär föreläsning och samtal med buffé för länets mogna kvinnor

FRÖSÖN (JT) 1,6 miljonerklubben anordnade kvällen Woman in Red på Hos Andreas på onsdagen. Med föreläsning, konst-catwalk, lotteri och intressanta samtal om kvinnohjärtat och kvinnors hälsa över en buffé blev det en lyckad kväll.

Publicerad Senast uppdaterad

Många av de runt 40 närvarande var symboliskt rödklädda (som hjärtat). Den ideella 1,6 miljonerklubben bildades av Alexandra Charles för kvinnors hälsa 1998 när hon upptäckte en ojämlik vård. Marie-Louise Edlund är klubbens kontaktkvinna i Östersund, och hon hälsade välkommen och fungerade som värd under kvällen. 

Huvudeventet var när Elenor Öster, legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänpsykiatri, talade. Hon har dessutom en egen privatmottagning och är yoga- och meditationslärare. 

Elenor har en helhetssyn på hälsa och under kvällen talade hon framförallt om kvinnohälsan. Hon berättade att hennes mamma hade fått en infarkt vid 84 års ålder, men att hon då hade fått den allra bästa vården. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS