Författarnätverket Oskar Sergel höll föredrag. Närmast honom på andra sidan bordet litteraturutvecklaren Johan Hemmingsson och författaren Linn Åslund.
Författarnätverket Oskar Sergel höll föredrag. Närmast honom på andra sidan bordet litteraturutvecklaren Johan Hemmingsson och författaren Linn Åslund.

Författarnätverket laddar inför Bokmässan Bodil

ÖSTERSUND (JT) Under torsdagskvällen höll retorikutbildaren Oskar Sergel ett föredrag inför Länskulturens författarnätverk. Detta lagom till de presentationer som några författare ur nätverket ska göra på Bokmässan Bodil 23 november.

Publicerad

Som JT tidigare rapporterat har Region JH en ny litteraturutvecklare i Johan Hemmingsson. I torsdags var det dags för det första mötet med regionens författarnätverk under hans ledning. Temat var författarpresentationer och platsen Norra Station.

Inbjuden föreläsare var Oskar Sergel från Hackås som är en erfaren utbildare i konsten att tala och hålla presentationer. Han framhöll vikten av en strukturerad och mottagaranpassad kommunikation. Han använde sig av samlingsbegreppet FAMN, där F står för förväntningar, där talaren ska ha i åtanke de förväntningar som åhörarna har.

A står för attityden hos åhörarna och M för motivation, där föreläsaren utgår från vad som motiverar åhörarna att ha infunnit sig.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS