Finstämd konsert i Gamla kyrkan avslutade Earth Week

Östersund (JT) Under timmen Earth Hour i lördags, som inföll timmarna innan vi ställde om till sommartid, bjöd sångerskan och låtskrivaren Andréa Lundqvist på en finstämd och personlig konsert i Gamla kyrkan.

Publicerad Senast uppdaterad

Under Earth Hour är det meningen att vi ska släcka ner all elektrisk belysning och tänka på miljön och klimatet, och så skedde i lördags, då hela Gamla kyrkan var nedsläckt och upplyst med levande ljus.

Vi bjöds på Andréa Lundqvists avskalade sång- och gitarrspel, och hon sade i början att hon inte var bra på mellansnack, vilket inte stämde. Hon band samman sitt program bra, och orden i hennes texter träffade ofta rakt in i hjärtat.

Hon inledde med att sjunga om en personlig konflikt inom familjen, och bjöd ofta på sånger som handlade om framtiden, om att bryta upp gamla mönster eller stanna kvar, och en sång som enligt henne själv hade kommit lite i skymundan, ”Halloween”.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS