Jörgen Tyrebo och Cecilia Håkansson från styrelsen delade ut stipendiet till Miriam Sjölén Krylén.
Jörgen Tyrebo och Cecilia Håkansson från styrelsen delade ut stipendiet till Miriam Sjölén Krylén.

Eldsjälen Miriam fick pris för sitt engagemang för ungdomar

LIT (JT) På söndagens årsmöte för IFK Lit delades det ut ett stipendium ur Hans Anderssons minnesfond. Det var på 1500 kronor och gick till en eldsjäl för ungdomars fritidssysselsättning.

Publicerad Senast uppdaterad

Efter den lokala journalisten Hans Anderssons bortgång kom det in pengar till Lits IF. De beslutade sig då att upprätta en minnesfond så att folk kunde ge en minnesgåva som gick till något bra.

Kriterierna för att få stipendiet var att man ska ha ett stort engagemang för föreningens verksamhet, ett stort hjärta och vara en eldsjäl inom föreningen. De som nominerade bidragen var föreningsmedlemmar som kunde rösta via en länk som gick till styrelsens e-post.

I år blev det Miriam Sjölén Krylén som blev pristagare, med följande motivering: För ditt långvariga och mångåriga engagemang i IFK Lit! För en oförtruten hängivenhet och ett brinnande intresse för att bibehålla barn- och ungdomsverksamheten levande. Du har utfört omfattande ideella insatser för föreningen och därvid verkat i Hans Anderssons anda som kännetecknades av ödmjukhet, hårt arbete och uthållighet. Miriam blev riktigt förvånad över att få stipendiet:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS