Mats Löwgren är vd för elektronikföretaget Hammlet, som tillverkar elektronik i både liten och stor skala. Det största projektet företaget har gjort är elektroniken i brandövervakningen för Stockholms tunnelbana - det projektet kom lägligt när världen drabbades av en finanskris 2008. Inte heller coronapandemin har fått företaget på fall.

Stora kriser i världen knäcker inte Hammlet i Pålgård

Elektronikföretaget Hammlet har visat sig kunna klara kriser bra. Även coronapandemin har företaget tacklat bättre än många andra. – Jag kan inte säga att vi har haft kris på något sätt, säger Mats Löwgren, vd.

Publicerad

Att elektroniken till brandövervakningen i Stockholms tunnelbanesystem, eller i ICA:s penningshanteringssystem, görs i Pålgård är det nog inte många som har koll på.

– Det är många i Pålgård som inte heller vet det, säger Mats Löwgren.

Själv kommer han och familjen ursprungligen från Norrköping, men år 2000 landade de i Ragunda kommun då Mats Löwgren tog över chefsuppdraget för företaget som då mest sysslade med att tillverka blixtgeneratorer till stillbildskameror. Hans nya uppdrag fick en tuff start.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS