SkiStar fortsätter att investera i somnarsäsongen, nu med ytterligare 67 miljoner.
SkiStar fortsätter att investera i somnarsäsongen, nu med ytterligare 67 miljoner.

SkiStar investerar 67 miljoner

ÅRE (JT) SkiStar meddelar nu att de investerar ytterligare 67 miljoner i sommarsäsongen. Intresset för en aktiv semester på hemmaplan har hållit i sig även denna sommar på deras destinationer.

Publicerad

Säsongen har kantats av flera evenemang och aktiviteter för stora och små, t ex Järv äventyr, She Rides och Livsnjutarweekend med SkiStars ambassadörer. Till nästa sommar satsas det på flera nyheter.

– Vi fortsätter att möta efterfrågan på att besöka oss året runt med aktiviteter för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna. Många har provat på och nyttjat våra aktiviteter i sommar med alltifrån trail- och downhillcykling till klätterparker och liftbaserad vandring i den fantastiska skandinaviska fjällmiljön, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar AB. Därför investerar vi ytterligare 67 miljoner i vår sommar- och höstsatsning, Sports & Adventures med flera nyheter på våra destinationer. Detta redan till sommaren 2023.

Investeringen i Sports & Adventures gör att både fler cykelleder och befintliga aktiviteter kommer att vidareutvecklas på SkiStars destinationer men också att nya tillkommer, i likhet med den satsning och de aktiviteter som gjorts i Stockholm Hammarbybacken.

Med tilläggsinveste
ringen på 67 miljoner görs totalt investeringar på 622 miljoner det kommande året för både sommar- och vintersäsongen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS