A36

A36 och Amason nya artister till Storsjöyran

ÖSTERSUND (JT) Hiphoparen A36 och indiepopbandet Amason är de senaste nytillskotten, två i högsta grad aktuella artister.

Publicerad Senast uppdaterad

A36 kommer från Partille och debutsingeln släpptes 2020, han blev snabbt uppmärksammad och “Samma gamla vanliga” toppade singellistan sommaren 2021. Samtidigt var låten ett budskap om att han var densamme, trots framgångarna.

Han är inspirerad av fransk hiphop, det är melodiskt med tung bas som gör att man kan följa med även om man inte förstår texterna. Nyligen blev det klart att A36 ska vara med på Åre Sessions 28/4-1/5, men det blir alltså även Storsjöyran två månader senare.

Amason är från början ett sidoprojekt för bandets medlemmar som alla ingår i andra indiepopband. Första singeln släpptes 2013 och det första fullängdsalbumet Sky City blev en framgång. På senare år har de framträtt som husband i TV-programmet På spåret och medverkat flitigt på konserter.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS