Mannen greps med sju knivar. Efter flera incidenter vräks han nu från sin lägenhet i Krokom.

Greps med sju knivar i Krokom - tvingas flytta

KROKOM (JT) Mannen visiterades på Frasses i Krokom förra hösten med misstanke om att han bar vapen. Det gjorde han. Sex knivar och en köttyxa. Samt en leksakspistol. Nu vräks han dessutom från sitt boende.

Publicerad

Grannarna har fått stått ut med nog, det tycker hyresvärden som nu sagt upp mannen och kräver att han ska vara ute sista februari. Historien spänner sig över lång tid och Jämtlands Tidning har tidigare berättat om en av mannens grannar som levt under ständig skräck genom hot av olika slag.

När han kommit hem från jobbet på kvällarna har grannen, den person som nu även dömts för knivinnehav, siktat på honom med en pistol från fönstret. Mannen har varit så rädd att han tvingats bo i bilen under perioder.

Efter ett larm från Frasses i Krokom kunde polisen bekräfta att mannen verkligen hade en pistol på sig. Men av det ofarligare slaget, en leksak. De knivar han hade på sig var däremot långt från leksaker.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS