Traktortaxin fick gå i skytteltrafik.

Publikrekord på Torstamässan – över 6 000 besökare

ÅS (JT) Det var både fler utställare och fler besökare i år på mässan som trots lite höstlig kyla och blåst hade tur med vädret. Flera nya inslag i år som paintball, fyrhjulingar och Hemvärnet. Många elever och besökare i olika åldrar och intressegrupper i omlopp. Mässgeneralen Rickard Backskog förklarar sig vara nöjd. -Det har gått kanon, vilket väder vi fick, helt otroligt, säger han.

Publicerad Senast uppdaterad

Det blåste så pass friskt att en del utställare fick svårt att hålla kvar sina tält och vepor på plats. Men flera som JT pratade med tyckte ändå att de hade tur med vädret efter att det regnat mycket tidigare under veckan. Det är i år 75 utställare att jämföra med fjolårets 65 på det som tidigare hette Jämtlands Skogs- och lantbruksmässa, men som nu heter Torstamässan. 

En av utställarna är Areal som startade 2020 och har kontor i Östersund och Strömsund. I deras monter står Evelina Lantz och Sofia Palmqvist och informerar. 

-Vi är en mäklarfirma som säljer jordbruks- och skogsfastigheter. Sedan hjälper vi till med generationsskiften och deklarationer och allt möjligt som har med skogs- och jordbruksägande att göra, säger Evelina. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS