Fräck kupp misslyckades i Åre

ÅRE (JT) En butiksstöld av det ovanliga slaget inträffade på ICA i Åre i onsdags. Revolvern och konstverket ”non-violence” försvann från sin plats, för att en timma senare återvända tillsammans med tjuvarna.

Publicerad Senast uppdaterad

När Lars Ocklind, handlare på ICA i Åre berättar om det som inträffade i butiken efter lunch i onsdags går ens tankar osökt till filmerna om Jönssonligan. En fräck kupp skulle äga rum men Doris och Sickans plan grusas.

– Det var en annan kund som larmade om att vår revolver blivit stulen. Han såg när den lastades in i en ljus mercedes på parkeringen så det hann inte gå så lång tid. Vi har övervakningskameror i butiken. Det blev mycket film det här paret.

Lars Ocklind berättar att filmerna visar hur ett par i 30-årsåldern går runt i butiken. Kvinnan handlar en del saker och distraherar charkpersonalen medan hennes manliga sällskap lyfter ner den nästan 30 kilo och en meter stora non-violence revolvern i en kundvagn.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS