En räddningshund måste vara intresserad och tycka om människor. Fjällräddningen visade olika övningar för att locka fram intresset till max. Behöver man slänga sig på backen så gör man det.

Hundar en självklar del av Västgård game fair

KALL (JT) När årets Västgård Game Fair anordnades ringlade sig bilköerna långa. I ett flertal av dem fanns det en fyrbent familjemedlem och många hade siktet inställt på Hundtorgets aktiviteter.

Publicerad Senast uppdaterad

En självklar ingrediens under mässan då hundens påverkan både på jakt och vår fritid är stor.

Hundtorget inramades av montrar, en del av försäljare vilket ett flertal var lokala som t ex ForsWards, Sundpro och Åredalens Hundsport. Även organisationer som Fjällräddningen var på plats. För de som ville föreviga sin hund fanns en hundfotograf. En rad med montrar huserade rasklubbar som ville visa upp sina hundar och berätta närmare om dess kvaliteter.

Blandat med detta fanns några uppvisningsringar där polis, fjällräddning, draghundskörning och mycket mer visades upp. I en ring fanns det möjlighet att utställningsträna under verkliga förhållanden. Ville man kunde man även vara med i en tävling med sin hund, vad sägs om hinder-apporten?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS