Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Travtips till V65 på Hoting fredag 14 juli

Årsfinal på Hotingtravet med TV sända lunchtävlingar! Hyfsat bra klass på loppen och första start är redan 12:20 på fredag.

Publicerad

V65-1 Start 12:45

Jag streckar fem hästar i inledningen. 3 Takemetoheaven är startsnabb och har goda möjligheter att hitta till ledningen. Från spets blir Nathalie Bloms häst inte lätt att plocka ned för övriga. 10 Jack J.E. var lite seg i lördags som fyra. Bättre med loppet i kroppen och kuskförstärkning i form av Rikard Skoglund. Bra chans att segerstrida trots tillägg på kort distans. 6 Charlotta S.H. vann enkelt i Arvika senast och visade då att hon passar bra på 800 metersbana. Goda möjligheter att segerstrida om inte utgångsläget ställer till det. 2 Livinlikeaprincess är fartfylld men osäker. Skulle hon trava hela loppet är det mycket bra vinstchans. Vi kallar henne en typisk outsider tills hon visar mera stabila takter. 9 Dewey är en intressant norsk gäst som kan vara en storrysare med Per Linderoth i sulkyn.

RANKING: 3-10-6-2-9

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS