Terese fick signera sin bok till många

Många kom till boksläpp i Ragunda – Världens mittpunkt

RAGUNDA (JT) Det var drygt etthundrafemtio personer på Tingshuset i Ragunda när Terese Bengard släppte sin bok “Världens mittpunkt”.

Publicerad

Terese som tidigare var kommunalråd i Ragunda, arbetar numera för Hela Sverige ska leva. Vad ligger bakom idén till boken?

–Det är ju många som betraktar Ragunda som något som är avlägset beläget, eller långt bort i periferin. Men för mig som bor här i Ragunda och tycker att det är världens mittpunkt, jag tycker ju att Stockholm är avlägset eller Malmö är så. Så jag vill vända på perspektiven, så det är väl det som genomsyrar hela boken, vem som sätter agendan, vad som syns, vad som räknas och att landsbygden förtjänar ta en större plats helt enkelt.

Du kommer ju själv från Västerbotten och Skellefteå, när kom du till insikt att det inte bara städerna som ska värderas och betygsättas i landet?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS