LissMarie Karlsson, stående, och AnnChristin Elfström, sittande, har varit kollegor på Strömsunds fotvård sedan 1980-talet. Nu känner de sig tvingade att lämna lokalerna. – Jag kommer sakna jobbet och kunderna, säger LissMarie som varit fotterapeut i 41 år.

Nu har sista kunderna lämnat Strömsunds fotvård

STRÖMSUND (JT) Efter att hemtjänsten flyttade in i lokalerna på trygghetsboendet Strömbacka, känner sig Strömsunds fotvård utträngda. Låsta dörrar och ett beslagtaget väntrum gör det besvärligt för både fotterapeuter och kunder som får stå ute och vänta i bitande kyla. Nu lägger fotvården motvilligt ner. – Vi orkar inte gå vidare, säger fotterapeuten AnnChristin Elfström.

Publicerad Senast uppdaterad

Ute i kylan, 17 minusgrader, står Aino Blomqvist och väntar på sin tid hos Strömsunds fotvård som ligger på gaveln på trygghetsboendet Strömbacka. Det är sista gången hon besöker fotterapeuten LissMarie Karlsson.

– Jag har aldrig haft så bra fötter som när jag började hos LissMarie, säger Aino när hon en stund senare lämnar lokalen. Hon tillägger:

– Det är fruktansvärt synd att LissMarie ska sluta. Men jag ska försöka locka henne att fortsätta ta hand om mina fötter.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS