Niclas Sjögren Berg, operationell direktör på Skistar är förvånad när han får höra om familjen Magnussons upplevelse på Åreskutan. Han lovar att ta reda på vad som hände och varför det blev som det blev.

Skistar svarar på kritiken

ÅRE (JT) Niclas Sjögren Berg, operationell direktör på Skistar blir förvånad när han får höra om familjen Magnussons upplevelse av sitt besök på Åreskuten och sin resa med kabinbanan.

Publicerad

– Det låter konstigt om det gått till som familjen berättar men jag kan inte säga emot för det är deras upplevelse, säger Niclas Sjögren Berg. Han berättar också att det inte händer särskilt ofta att kabinbanan stänger och om det är ett osäkert läge ska gästerna få det beskedet, att kabinbanan kan tvingas stänga på grund av vädret, redan när de köper biljetter och reser upp.

– Detta om vi kan förutse att det kan bli dåligt väder, men ibland kan vädret överraska oss.

Han menar också att information om att kabinbanan stängt måste ha gått att läsa också på hemsidan detta då bolagets app och hemsida är sammankopplade. Samma information går ut i båda kanalerna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS