Det var svårt att hitta ner för skutan då lederna var dåligt skyltade och vädret hårt. 11 personer som Skistar kört upp med kabinbanan fick gå ner och de fick ingen information om att liften stängts. Foto: Privat

Semestern slutade i dramatik på Åreskutan

ÅRE (JT) Jonas Magnusson från Västerås, hans familj och vänner upplevde några dramatiska timmar på Åreskutan i slutet av juli. Han blev strandsatt på toppen med sin fru och barn, tillsammans med 11 andra personer. Nu är han djupt besviken på Skistars agerande.

Publicerad

– Det var riktigt farligt och hade kunnat sluta illa. Jag hoppas att Skistar får upp ögonen och ser över sina rutiner så det inte händer igen, säger Jonas Magnusson.

Det var i slutet av juli som Jonas Magnusson med sin fru, 11-månader bebis och tre vänner köpte biljetter för att åka upp till Åreskutans topp med kabinbanan.

– Vi betalade 195 kronor per person. Personalen var trevlig och gav oss inga tecken på att något skulle vara fel. De tog betalt för resan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS