Malin Bergman Malin Bergman som bor i Ås har tackat ja till nomineringen att bli regionstyrelsens ordförande.

Malin Bergman föreslagen som ordförande för regionstyrelsen

LÄNET (JT) Nu har Centerpartiets nomineringskommitté i distriktet utsett Malin Bergman som kandidat till posten. Hon arbetar för partiet centralt men är även känd som kommunpolitiker i Krokom.

Publicerad

Den nuvarande ordföranden i regionstyrelsen Eva Hellstrand (C) har valt att avsluta sitt uppdrag 28 februari och som efterträdare föreslås nu Malin Bergman. Hon bor i Ås, är 45 år och arbetar med regionala strategier och säkerhetsfrågor i Centerpartiets riksorganisation.

Tidigare har Malin Bergman arbetat som chef inom bland annat Försvarsmakten, Polisen, Socialtjänsten och SOS Alarm samt inom vård och omsorg. Till de politiska uppdragen hör att hon varit kommunstyrelsens ordförande samt socialnämndens ordförande i Krokoms kommun samt idag är vice förbundsordförande i Centerkvinnorna.

Mats Gärd som är ordförande i nomineringskommittén motiverade beslutet med att Malin Bergman har en lämplig bakgrund samt har en förmåga att skapa goda relationer och driva förbättrings- och kvalitetsarbete.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS