Valentina och Simon har hört andra husägare berätta om att de hittat papperslappar ovanpå brevlådan och stenar alldeles framför ytterdörren. Simons syster fick inbrott i garaget och i de små byarna runt Hammarstrand vittnas det om främmande bilar som cirkulerat. Foto: Valentina Sundin

Valentina och Simon hittade mystisk markering utanför huset – Påhälsning i garaget dagen innan

HAMMARSTRAND (JT) En svartklädd person syntes i mörkret utanför Valentina Sundins och Simon Åslunds olåsta garage. Dagen efter upptäckte paret att två pinnar lagts i ett kors utanför ytterdörren till deras hus.

Publicerad

Det var när Valentina Sundin en kväll satt och nattade parets son som hon hörde dörrarna på familjens garage stängas. När hon tittade ut såg hon något som rörde sig vid garaget.

– Sen tittade jag ut genom hallfönstret och då såg jag en svartklädd person, runt min längd 175 cm lång, som var vid garaget, säger Valentina.

Hon vågade inte gå ut ensam, utan gick för att säga till sin sambo Simon Sundin, men då hade den svartklädda personen försvunnit.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS