Bräcke kommun vill göra om förvaltningsorganisationen.

Så vill Bräcke kommun göra om förvaltningsorganisationen

BRÄCKE (JT) Tjänstemannaorganisationen kan komma att förändras i Bräcke kommun. Ett förslag som utreds är att upprätta en helt ny samhällsbyggnadsavdelning.

Publicerad

Just nu pågår en översyn av förvaltningen i Bräcke kommun, som när arbetet är klart ska ha sin utgångspunkt i hur de politiska utskotten ser ut.

Ett förslag är att slå ihop teknik- och infrastrukturavdelningen, näringslivs- och utvecklingsenheten och den nya serviceenheten till en ny samhällsbyggnadsavdelning.

“Även föreningsfrågor kan tänkas ingå i den nya avdelningen. Omorganisationen berör nära 60 medarbetare. Avdelningens uppdrag blir brett och omfattar förvaltning av kommunens ägda infrastruktur, samhällsutveckling med politiska profilfrågor såsom ÖPL (översiktsplan) och näringslivsutveckling samt service till koncernen med mat och städ. Uppdraget ställer stora krav”, står att läsa i tjänstemännens förslag.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS