Linnea Krusenberg hade visst besvär med att komma igenom isen, men det lyckades till sist….

Många fiskare drog mycket aborre vid påskpimpeln i Boggsjö

BOGGSJÖ (JT)Solsken, måttlig vind, fantastisk is; alla förutsättningar fanns för en lyckad påskaktivitet! Boggsjöpimpeln hade en av sina bästa dagar och många verkade strunta i om de fick fisk eller inte, det var bara så härligt att få vara ute och uppleva en av vårvinterns allra finaste dagar!

Publicerad

JT:s utsände befann sig vid kapellet när startskottet förkunnade att tävlingen var i gång. Omedelbart hördes de manuella isborrarna sättas i arbete och strax efter brummade de motordrivna i gång. Det gav stämning!

På isen bildades snabbt öar av människor. Hemvändare, syskon med familjer, fastrar och mostrar; alla i familjerna verkade vara på hugget.

Vi fokuserade mer på folklivet än på själva tävlingen och fastnade först hos Linnea Krusenberg som hade vissa bekymmer med att komma igenom isen! Borren fastnade och inte ens när hon gick ner på knä ville den vara samarbetsvillig. Hjälp ville hon inte ha och till sist var hon igenom.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS