Alvin Andersson rattar in bilen efter sitt varv

Fartfyllda motordagar i Hammarstrand

VIKBÄCKEN (JT) Under dagarna två bjöds det på motorfestival i Hammarstrand. Arrangörerna hade bullat upp med diverse aktiviteter som aktiv säkerhetskörning, prova på verksamheten, fordonsutställning, Epa och traktor, Cross och Enduro åkning och det kanske populäraste att få kör på folkracebanan!

Publicerad

Bo Lautin från arrangörerna, och Hasse Medelberg från Knutby är den som tagit initiativet till de motorfestivaler som nu pågår i mellersta Norrland och kan berätta vad det hela handlar om.

– Ja det här är väl ett försök att få lite mer liv i verksamheten för klubbarna och föreningarna efter det ofrivilliga stopp vi haft efter pandemin. Vi vill bjuda in alla att komma och prova på vad det här handlar om och vad föreningarna har att erbjuda. Det är alltså en öppen dag där man får provköra bil eller motorcykel och för att inte tala om vad ungdomarna tycker om att få prova folkracer körning berättade Hasse.

– Att det här är ett populärt grepp är tydligt då det var mycket folk här första dagen och de flesta vill komma tillbaka hit till banan, både gamla och unga berättade Bo Lautin.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS