"Jag är arg, besviken och tycker detta är för jävligt hur dom kan behandla våra äldre som några möbler som bara är att flytta på", säger en ledsen Rebecca Näslund, undersköterska på Fjällglimten.

Undersköterskan Rebecca förtvivlad över Fjällglimtens öde

MYRVIKEN (JT) Rebecca Näslund brukar inte yttra sig mycket offentligt, hon håller det hellre diskret. Men nu kan hon inte hålla tyst. Hon vet hur personalen känner och hon vill förmedla det genom sina egna tankar. Allt handlar om Fjällglimten och dess framtid.

Publicerad

Rum på Fjällglimten har stått tomma i sommar. Det har gjort att personalen kunnat räcka till, trots underbemanning. Det menar personalen själva.

– De pratar om tomma bostäder och att det kostar men det är faktiskt på grund av de tomma rummen som vi klarat av jobbet. Det säger Rebecca, undersköterska på Fjällglimten i Bergs kommun.

– Det är tack vare att vi har haft de tomma rummen som personalen inte har gått in i väggen. För det är tungt, det är mycket att göra och vi har ständigt varit kort om folk.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS