Björn Forsanker visar upp några av de semlor de har bakat till fettisdagen.

Trots kristider – stort sug efter semlor på fettisdagen

MYRVIKEN (JT) På tisdagen var det dags för den traditionella semmeldagen, fettisdagen. Fjällkonditoriet hade fullt upp med att producera semlor för dagen.

Publicerad Senast uppdaterad

Björn Forsanker står i kassan när JT hälsar på.

Hur många semlor har ni bakat till idag?

– Det är många men vi vet inte exakt. Det är mycket föreställningar från företag. Vi går lite på magkänsla när vi beräknar åtgång.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS