Maj-Britt Häggman, Anders Djuse, Annika Åkerlund och Irene Sandberg följde spänt loppen samtidigt som de njöt av en fin dag på Ovalla.

Folkfest när Ovalla travbana höll midsommartrav

OVIKEN (JT) På midsommardagen hölls det traditionsenligt trav på Ovalla, något som skapar en folkfest helt unik för platsen. För även om det spelades på både V5 och V4 så är upplevelsen annorlunda. "Det handlar mer om hästarna och travet än spelet", förklarade en besökare.

Publicerad

På Ovalla travbana kan besökare parkera bilen precis vid staketet till banan. Men det gäller att vara tidig för att få en sådan plats, bland bilarna syntes även någon husbil. Medtagna bord, stolar och picknickkorgar gjorde att tävlingarna kunde avnjutas som en festlig utflykt. 

För de som inte hade något av ovanstående attiraljer med sig fanns bänkar längs banstaketet vid cafébyggnaden där MOIF stod för uppskattad hamburgergrillning. Varje lopp hade, oftast en lokal, sponsor. 

Kanske skulle den inhysta speakern söder ifrån fått lära sig företagsnamnen då Side System som håller hus i byn Side uttalades på engelska, vilket fick en del skratt från besökare att höras. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS