Anders Hedén underhöll de mindre barnen under sportlovsveckan med Emil i Lönneberga visor. Sista biblioteket som besöktes var Myrviken.

EEEmiiil gjorde succé i Myrviken

MYRVIKEN (JT) Bergs kommun har under sportlovet haft gratis aktiviteter varje dag. Föreställningen Emil i Lönneberga är en av aktiviteterna som gjort en miniturné på kommunens bibliotek.

Publicerad

Att det just blev Emil i Lönneberga är kanske inte förvånande då böckerna firar 60 år. Föreställningen vände sig till barn i åldrarna tre till tio år och sista anhalt var Myrvikens bibliotek på fredagen.

Tidigare platser har varit biblioteken i Rätan, Hackås och Svenstavik. Med på alla platser har musikern Anders Hedén varit. Till barnens glädje sjöng Hedén visor från filmerna och underhöll med välkända repliker där barnen fick vara med och ropa dem.

Ett trettiotal trängdes i det inte alltför stora utrymmet på biblioteket. Både förskola, fritids och familjer hade sökt sig till evenemanget. Bibliotekarien Emma Gustavsson berättade att det var första gången de hade ett arrangemang inne i biblioteket.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS