Agneta Frykberg är med för tredje året och har öppet när hon är på plats så finns inte med på kartan. – Jag tror folk tycker om när bemannat, de vill gärna prata. Det håller Lisa Fagerström och Henrik Moberg med om när de tar en paus i målandet av sitt hus. – Bra att det är koncentrerat till en vecka. Vi tittar inte på loppisar annars.

Loppisvecka engagerar hela Klövsjö

KLÖVSJÖ (JT) Vad sägs om en byloppis med trettiofem loppisar utspridda på gårdar i vacker fjällmiljö? Det var precis vad som erbjudits i Klövsjö under en veckas tid.

Publicerad Senast uppdaterad

Loppisveckan i Klövsjö har arrangerats i tre år och har under denna tid blivit något många ser fram emot varje år. Lena Kjellsson är en av de entusiaster i byn som tog tag i det hela och gjorde en karta för alla att lätt kunna hitta alla loppisar.

– Anna Fraser kläckte idén att vi skulle samla ihop oss och göra en karta. Det var några som hade lite loppisar på olika ställen med olika öppettider. Nu samlade vi ihop oss till en vecka och gjorde en karta.

Det är otroligt många loppis på kartan?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS